“Make a move”: Wat zich baseerde op een hechte vriendschap is uitgebloeid tot een mooi, samenwerkend professioneel-team.

De beste manier om gewicht te verliezen is, de combinatie van een aangepast, gezond voedingspatroon EN sporten. Daarbij is sporten ook nog eens DE manier om uw (behaald) gewicht stabiel te houden. Want het is niet enkel een uitdaging om een gezond gewicht te behalen, maar  ook om het te behouden.

Vriendin, Emmanuelle Deridder, zaakvoerster van “make a move”, is personal bewegingscoach.

Zij staat telkens met de glimlach klaar om, op een professionele manier, het beste uit jezelf te halen.

Samen met jou, stelt ze een persoonlijk doel voorop. Zoals een platte buik verkrijgen, cellulite wegwerken, vetverbranding op jouw probleemzones, … Jouw doel kan bereikt worden op verschillende manieren. Zoals E-Fit of Powerfit.

E-FIT fitness & cardio

 

VOOR elke leeftijd,

VOOR alle maten,

VOOR mannen en vrouwen die

 

…  hun sportprestaties willen verbeteren

…  hun spieren willen opbouwen

…  hun uithoudingsvermogen willen bevorderen

 

Wordt veel gedaan door

–  voetballers tijdens de winter

–  fietsers

–  skiërs alvorens ze op wintersportvakantie vertrekken

 

Het E-Fit toestel maakt gebruik van 20 e-pads die in een vest, broek, arm- en kuitgordels verspreid zitten. Tijdens het uitvoeren van uw persoonlijk trainingsschema op de mat (onder begeleiding)crosstrainer of fiets (individueel) sturen de E-pads impulsen naar uw spieren, vetlaag, bindweefsel en huid.

 

Tijdens een E-Fit sessie van 20 minuten wordt er gelijktijdig meer dan 90% van uw spiervezels gestimuleerd. Tijdens een gewone training is dit slechts 30%! Ook de dieperliggende spieren (meest verwaarloosde) kunnen getraind worden.

 

20 minuten E-FIT TRAINING = 1,5 uur INTENS SPORTEN

 

POWERFIT infrarood cabines

VOOR alle maten

VOOR elke leeftijd

VOOR vrouwen die

 

…  hun conditie willen verbeteren

…  willen vermageren

…  hun figuur plaatselijk willen corrigeren

…  hun spieren wensen te verstevigen

…  snel gericht resultaat willen

 

In de infrarood verwarmde Powerfitcabine voert u gedurende een halfuurtje al liggend een doelgericht oefenprogramma uit. De oefeningen werden samengesteld na een startgesprek en grondige FIGUURANALYSE en zijn volledig afgestemd op uw gewicht, conditie, gezondheid en leeftijd.

 

 

De temperatuur in de cabine is tussen de 35 en 39 graden. De warme infraroodstralingen werken diep in op de spieren, voorkomen spierpijn, verminderen de belasting op rug en gewrichten en stimuleren de doorbloeding. Dat laatste zorgt voor de afbraak van vetreserves. In de cabine zitten ook verstelbare hand- en voetlussen met daaraan een tegengewicht zodat specifieke probleemzones kunnen aangepakt worden. Uw conditie verbetert doordat uw persoonlijk trainingsschema wordt aangepast op maat van uw behoeften en kunnen.

 

VOORDELEN:

 

+  warmte werkt diep in op de spieren

+  stimuleert de doorbloeding … vet-verbranding

+  belast rug en gewrichten minder

 

Wil je jouw lichaam verstevigen of meer spiermassa bekomen? Of moet je in beweging blijven om te revalideren van een blessure? 
Het E-Fit toestel en de Powerfit infrarood cabines, zijn zo veelzijdig dat je het gewenste resultaat kan bereiken. Emmanuelle geeft je graag de nodige uitleg! 

Meer info: make a move